2013

uit 2013 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Als ik blijf kijken

2013

Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht. Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd. Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd, blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan. Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam. Maar als ik mijn ogen sluit en voel mijn ware zelf van binnen, dan kom ik deze cirkel uit en kan steeds weer opnieuw beginnen.

Loslaten

2013

Loslaten betekent niet dat het me niet meer uitmaakt, het betekent dat ik het niet voor iemand anders kan doen. Loslaten betekent niet dat ik 'm smeer; het is het besef dat ik een ander niet kan beheersen.  Loslaten is niet het onmogelijk maken, maar het toestaan om te leren van menselijke consequenties.  Loslaten is machteloos toegeven, hetgeen betekent dat ik het resultaat niet in de hand heb. Loslaten is niet proberen om een ander te veranderen of de schuld te geven, het is jezelf zo goed mogelijk maken. Loslaten is niet zorgen voor, maar geven om. Loslaten is niet even regelen, maar ondersteunend zijn. Loslaten is niet oordelen, maar de ander toestaan mens te zijn. Loslaten is niet in het middelpunt staan en alles beheersen, maar het anderen mogelijk maken hun eigen lot te bepalen. Loslaten is niet anderen tegen zichzelf beschermen, het is een ander toestaan de werkelijkheid onder ogen te zien. Loslaten is niet ontkennen, maar accepteren. Loslaten is niet treiteren, schelden of ruzie maken, maar juist zoeken naar mijn eigen tekortkomingen en die verbeteren. Loslaten is niet alles naar mijn hand zetten, maar elke dag nemen zoals die komt en er mezelf gelukkig mee prijzen. Loslaten is niet anderen bekritiseren of reguleren, maar proberen te worden wat ik droom te kunnen zijn.  Loslaten is niet spijt hebben van het verleden, maar groeien en leven voor de toekomst.  Loslaten is minder vrezen en meer beminnen.         

Moed II

2013

De rode draad van het leven is niet de liefde; dat is er genoeg. Het is de moed om de liefde te zien, te voelen, te geven en te ontvangen.

Promise me II

2013

Promise me you'll always remember; you're braver than you believe and stronger than you seem and smarter than you think.

This is your life

2013

This is your life. Do what you love, and do it often. If you don't like something, change it. If you don't like your job, quit. If you don't have enough time, stop watching tv. If you are looking for the love of your life, stop. They will be waiting for you when you start doing things you love. Stop over analyzing. Life is simple. All emotions are beautiful. When you eat, appreciate every last bite.Open your mind, arms and heart to new things and people; we are united in our differences.  Ask the next person you see what their passion is, and share your inspiring dream with them. Travel often; getting lost will help you find yourself. Some opportunities only come once; seize them. Life is about the people you meet and the things you create with them, so go out and start creating. Life is short. Live your dream and share your passion.

You gotta take some chances

2013

You gotta take some chances. You gotta risk losing it all.   You gotta close your eyes and leap because it might be worth to fall.