Ik ben geboren in 1965 in Enschede. Na de MAVO en het VHBO studeerde ik in 1988 af aan de Academie voor Creatieve Therapie in Nijmegen. Op dit moment werk ik als vrijwilligerscoördinator in de ouderenzorg.

Sinds een aantal jaren werk ik in mijn vrije tijd aan mijn schilderijen. Ik werk niet met een vooropgezet plan. Vaak zijn het allemaal losse lagen die uiteindelijk samen één passend geheel vormen. Kenmerkend voor mijn werk zijn de mooie teksten en de dikke laag heldere lak. Ik maak o.a. gebruik van acrylverf, airbrush-inkt, draden, stoffen, plaatjes en foto's.

Een schilderij is voor mij interessant als je niet in één keer alles ziet. Als je blijft kijken, je verwondert, je afvraagt wat dat is of wat daar staat. Weer iets ziet dat je tot nu toe niet gezien had. Dan is het interessant, blijft het boeiend.

Wanneer je geïnteresseerd bent in één van mijn schilderijen neem dan gerust contact op. Ik werk ook in opdracht. Het is voor mij een uitdaging om een mooie tekst en persoonlijke zaken zoals foto's, stoffen of brieven van een opdrachtgever samen te voegen in een mooi persoonlijk schilderij.

Ik verkoop ook kaarten van mijn schilderijen.