Ik ben geboren in 1965 in Enschede. Na de MAVO en het VHBO studeerde ik in 1988 af aan de Academie voor Creatieve Therapie in Nijmegen. Daarna heb ik in Drenthe als activiteitenbegeleidster en in coördinerende functies  in verschillende zorgsectoren gewerkt en op dit moment werk ik als vrijwilligerscoördinator in de ouderenzorg.  Ik ben trotse moeder van twee studerende zoons.

Sinds een aantal jaren werk ik in mijn vrije tijd aan mijn schilderijen. Toen ik eenmaal de stap had genomen om mijn schilderijen thuis aan de muur te hangen ging het balletje rollen: eerst had ik een kleine expositie en later een grotere, ik ging deelnemen aan kunstmarkten, begon met het geven van workshops en deed in 2013 en 2014 mee aan de Kunstroute van Hoogeveen en  in 2017 aan de Kunstroute van Dwingeloo.

Na het overlijden van mijn vader in oktober 2014 heb ik een herinneringsschilderij gemaakt voor mijn moeder, waar allemaal familiefoto’s in verwerk zijn en de handomtrekken van hen beiden. Het was mooi om op deze manier vorm te geven aan mijn verdriet en het heeft mij geïnspireerd om troostkunst te willen maken; herinneringsschilderijen en persoonlijke urnen; as-kara's. Mijn  kunst en mijn persoonlijke ontwikkeling, 32 jaar werkervaring met mensen in allerlei gebieden van de gezondheidszorg en mijn  opleiding  komen hierin samen. Door middel van een herinneringsschilderij of een as-kara hoop ik een tastbaar lichtpuntje te geven aan mensen die in een heel verdrietige fase van hun leven zitten.